perjantai, 10 marraskuu 2017 23:59

Hartwall Arenassa täysi tupa viikonlopun Leijona-otteluissa - Ruuhkat välttää parhaiten tulemalla ajoissa paikalle

Kirjoittanut Toimitus

Karjala-turnauksessa viikonloppuna pelattaviin Suomen otteluihin odotetaan täyttä tupaa ja välttääkseen ruuhkat paikalle kannattaakin saapua hyvissä ajoin. Leijonien pelit käynnistyvät viikonloppuna klo 17.30 ja Hartwall Arenan ovet aukeavat klo 16.

Kätevimmin Arenalle pääsee julkisilla liikennevälineillä. Suurin ruuhkahuippu on odotettavissa klo 17-17.30 välisenä aikana. Kaikilla Arenan ovilla on turvatarkastukset ja mitä vähemmän isoja kantamuksia on mukana, sitä nopeammin turvatarkastuksesta pääsee siirtymään Arenan sisätiloihin.

Pääsyliput Suomen viikonlopun otteluihin on varattu loppuun, mutta yksittäisiä lippuja saattaa vapautua myyntiin vielä ottelupäivinä. Viikonlopun päiväpeleihin, joissa Suomi ei pelaa, on pääsylippuja saatavilla.


Karjala-turnauksen otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä. Samalta sivulta löytyvät turnauksen tilastot ja linkit joukkueiden kokoonpanoihin. Pääsyliput turnaukseen myy Ticketmaster, VIP-liput Starsquad. Kotikatsomoihin Karjala-turnauksen välittää Yle.

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia