keskiviikko, 08 marraskuu 2017 22:59

Ohtamaa luottaa Leijona-miehistöön

Kirjoittanut Emilia Mansikka
Ohtamaa luottaa Leijona-miehistöön Pasi Mennander

Leijonien urakka Karjala-turnauksessa alkaa huomenna torstaina, kun joukkue kohtaa Venäjän klo 18.30 alkavassa ottelussa. Puolustaja Atte Ohtamaan mukaan pelejä edeltävät jääharjoitukset ovat olleet lupaavasti täynnä tempoa ja vauhdikasta tekemistä. Vaikka itse turnaus kestää vain muutaman päivän, hän uskoo vahvasti, että joukkue ehtii löytämään yhteisen sävelen.

- Kaikki näyttivät tosi innostuneilta, kun oltiin ensimmäistä kertaa yhdessä jäällä. Joukkue vaikuttaa tosi hyvältä ja kun saadaan olla yhdessä ja saadaan yhteisiä kokemuksia peleistä ja treeneistä, niin ihan varmasti ehditään viikon edetessä hitsautua yhteen.

Ohtamaa pitää Karjala-turnausta hyvin tärkeänä koko maajoukkuekautta ja erityisesti olympialaisia ajatellen.

- Tämä on ehdottomasti näytönpaikka jokaiselle sekä itselleni henkilökohtaisesti. Turnaus on tietysti tärkeä myös koko joukkueelle, kun saadaan paljon tietoa ja opitaan, miten toimitaan ja pelataan yhdessä.  Nämä on tärkeitä kokemuksia kaikille.

Leijonat kohtaa lauantai-illan kamppailussa rakkaan vastustajansa Ruotsin. Ohtamaalta löytyy vahva luotto Leijoniin ja Tre Kronorin kaatamiseen.

- Siellä on varmasti tosi vauhdikas joukkue vastassa, mutta meidän tiiviillä omalla pelillä meillä on ehdottomasti mahdollisuus voittaa kaikki.

Suomi kohtaa Karjala-turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Venäjän, ottelu pelataan torstaina 9.11. klo 18.30 Helsingin Hartwall Arenassa. Karjala-turnauksen otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä. Samalta sivulta löytyvät linkit joukkueiden kokoonpanoihin. Pääsyliput turnaukseen myy Ticketmaster, VIP-liput Starsquad. Kotikatsomoihin turnauksen välittää Yle.

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia