keskiviikko, 08 marraskuu 2017 07:11

Tulossa Karjala-turnaukseen? Kantamukset kotiin & ajoissa paikalle!

Kirjoittanut Toimitus
Tervetuloa kannustamaan Leijonat lentoon olympiakauden avausturnauksessa! Tervetuloa kannustamaan Leijonat lentoon olympiakauden avausturnauksessa! Ralph Larmann

Jotta pääset nauttimaan huomenna Helsingissä käynnistyvän Karjala-turnauksen peleistä ensimmäisestä vaihdosta alkaen, kannattaa paikalle saapua hyvissä ajoin. Ovet aukeavat yleisölle 1,5 tuntia ennen otteluiden alkua. Ruuhkaisinta on noin 15-30 minuuttia ennen otteluiden alkamista.

Kaikilla ovilla on turvatarkastukset ja nopeuttaaksesi turvatarkastuksen läpi kulkemista kannattaa isommat kantamukset kuten reput ja putkikassit jättää mahdollisuuksien mukaan kotiin.

Kuten muissakin yleisötapahtumissa, myös Karjala-turnauksessa seuraavat esineet ja aineet ovat kiellettyjen listalla eikä alle listattuja tavaroita saa tuoda sisälle Hartwall Arenaan:

- Virvoitusjuomapullot, muovipullot, termospullot tms.

- Yli metrin mittaiset tangot, seipäät, teleskooppivavat tms.

- Teräkärkiset isot sateenvarjot (esim. golfsateenvarjot)

- Isot yli 1m x 1m palosuojaamattomat ”lakanat” (yli 1m x 1m lakanoista on esitettävä palosuojaustodistus)

- Ääntä voimistavat esineet (vuvuzuela, megafonit, sumutorvet, yms.)

- Alkoholi ja huumeet

- Muut toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvat esineet / aineet

Omaan käyttöön kuvaaminen on sallittua omalta katsomopaikalta toisia katsojia häiritsemättä. Myös kannustaminen on sallittua ja jopa suositeltavaa – Tervetuloa siis nauttimaan peleistä ja kannustamaan Leijonat menestykseen olympiakauden ensimmäisissä otteluissa!

Karjala-turnauksen otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä. Samalta sivulta löytyvät linkit tämän viikon aikana päivittyviin joukkueiden kokoonpanoihin. Pääsyliput turnaukseen myy Ticketmaster, VIP-liput Starsquad. Kotikatsomoihin turnauksen välittää Yle.

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia