perjantai, 19 toukokuu 2017 17:27

MM-kisoja jännitetään Senaatintorilla su 21.5. kello 17

Kirjoittanut Toimitus

MM-jääkiekon loppuotteluja pääsee katsomaan Senaatintorilla. Helsingin seurakunnat tarjoavat jääkiekon MM-kisakatsomon yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton, Helsingin kaupungin ja Veikkauksen kanssa.

Jos Suomi pelaa kello 17:15 alkavassa pronssipelissä, näytetään vain pronssipeli. Jos Suomi pelaa loppuottelussa, näytetään sekä pronssipeli että loppuottelu. Jos Suomi pelaa finaalissa, paikalle hankitaan toinenkin jättinäyttö. Loppuottelu alkaa kello 21:45.

Juuri ennen pronssiottelun alkua Senaatintorilla päättyy Kirkon Musiikkijuhlien viimeinen tilaisuus Syntisen virret ja tanssijan taivas, joten lavarakenteet, isot näytöt ja kaikki muu tarvittava kuten bajamajat ovat jo kisakatsomoa varten valmiina. Kulku Senaatintorille  on Kauppatorin puolelta.

Suomen peliä kommentoivat kiekkolegenda Pentti Lindegren ja tv-pappi Kari Kanala.

Veikkaus lähti seurakuntien kanssa innolla mukaan tapahtumaan, sillä Veikkauksen pelien tuotoilla tuetaan vuosittain jääkiekkoa usealla miljoonalla eurolla. Näillä veikkausvoittovaroilla luodaan mahdollisuuksia suomalaisille junioreista harrastajiin ja huippu-urheilijoihin.

Lähde:
Tiedote

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia