keskiviikko, 07 syyskuu 2016 10:30

Rasmus Ristolainen janoaa menestystä - "Heikkouksia ei ole"

Kirjoittanut Heidi Hautamäki
Ristolainen maanantain jääharjoituksissa. Ristolainen maanantain jääharjoituksissa. Pasi Mennander.

Turun Palloseuran kasvatti ja nykyään Buffalossa vaikuttava Rasmus Ristolainen, 22, odottaa malttamattomana tulevia pelejä. 

Puolustaja vannoo, että World Cupissa tullaan näkemään nälkäinen Suomen joukkue. Torontossa 17.syyskuuta alkava turnaus on monelle näytönpaikka. 

- Turnaus tulee olemaan ainutlaatuinen tilaisuus. Hienoa päästä upean joukkueen kanssa pelaamaan kaikkia maailman parhaita pelaajia vastaan. Tavoitteena on luonnollisesti vain ja ainoastaan hakea menestystä. 

Ristolaisen mukaan Torontossa nähdään Suomelta nuori, itsevarma ja erittäin hyvä puolustus. Hän kehuukin, että Leijonien ase on joukkuepeli. 

- Meillä on todella tiivis joukkuehenki, koska kaikki tavalla tai toisella tuntevat toisensa. Heikkouksia ei ole. 

Suomi aloittaa pelit World Cupissa 18. syyskuuta Team North Americaa vastaan. Sitä ennen Leijonat kohtaavat World Cupin esiottelussa Ruotsin 8. syyskuuta Hartwall Arenassa. Lauantaina 10.syyskuuta maat kohtaavat Göteborgissa. Myöhemmin Leijonat pelaavat harjoitusottelun Yhdysvaltoja vastaan Washingtonissa. 

- Harjoitusotteluiden tarkoituksena on, että kaikki pääsevät samoille sivuille. Täytyy tehdä sitä, mitä valmennus haluaa. Jos jokin asia ei toimi, niin vielä ehdimme parantaa peliä. Harjoituspelit tulevat olemaan hyviä yhteisiä kokemuksia, Ristolainen toteaa. 

- Näiden pelien jälkeen ei tehdä mitään taikatemppuja. Harjoitukset näyttävät vähän missä mennään, mutta senkin jälkeen pystytään vielä hiomaan kuvioita, puolustaja lisää.

 
Viimeksi muutettu keskiviikko, 07 syyskuu 2016 15:24