maanantai, 04 toukokuu 2015 17:35

Robinin MM-kisabiisi jatkaa listakärjessä - ”Maajoukkueeseen pääsy ja Suomen voitto ovat pelaajille Kipinän hetki”

Kirjoittanut Toimitus
Robin. Kuvakaappaus Kipinän hetki -biisin videolta. Robin. Kuvakaappaus Kipinän hetki -biisin videolta.

Varma kevään merkki on musiikkilistan kärkeen noussut MM-kisabiisi. Tänä vuonna kärkipaikan valloittivat Robin ja Elastinen kappaleellaan Kipinän hetki, se pitää toista viikkoa kärkipaikkaa virallisella latauslistalla.

Kipinän hetki kertoo intohimosta, joka yhdistää niitä, joilla on palava halu saavuttaa unelmansa ja kuunnella sydäntään.

- Kipinän hetki on voimaa antava biisi ja siinä on suuri intohimo taustalla. Jos haluat olla hyvä jossain jutussa, sen eteen täytyy tehdä kovasti töitä ja vaikka välillä olisi vaikeitakin hetkiä, niin pitää vaan jaksaa uskoa onnistumiseen. Ja sitten kun siinä tekemisessä onnistuu – oli se mitä tahansa – niin se on siinä se kipinän hetki, Robin kertoo biisistä verkkosivuillaan.

- Kipinän hetki sopii hyvin kisabiisiksi. Kaikki jotka pelaavat Suomen maajoukkueessa, ovat aloittaneet pelaamisen jo nuorena ja vaikka ovat lahjakkaita hommassa, MM-tasolle pääseminen on vaatinut heiltä todella paljon työtä. Maajoukkueeseen pääsy ja Suomen voitto – se on varmasti heille se kipinän hetki, Robin uskoo.

Kipinän hetki -single nousi ilmestyttyään suoraan iTunes-listan ykköseksi. Myös Spotify-listalla se on ollut kärjen tuntumassa.

Lähteet:
Robinin verkkosivut
Virallinen latauslista

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia