torstai, 20 helmikuu 2014 09:34

Westerlundilta sympatiat arvosteluryöpyn saaneelle venäläiskollegalle - "Ei tuo ole urheilun tarkoitus"

Kirjoittanut
Erkka Westerlund (vas.) ja Zinetula Bilyaletdinov. Erkka Westerlund (vas.) ja Zinetula Bilyaletdinov. Pasi Mennander

Leijonien päävalmentaja Erkka Westerlund seurasi vakavana ryöpytystä, jonka kohteeksi Venäjän päävalmentaja Zinetula Bilyaletdinov joutui puolivälieräottelun jälkeisessä mediatilaisuudessa.

Sotshin Bolshoy-areenan mediatila oli viimeistä istumapaikkaa myöten täynnä toimittajia, joista valtaosa oli saapunut kuulemaan venäläisvalmentajan selvitystä olympiakatastrofista.

- Tuntui, että koko kansakunnan murheet oli lastattu valmentajan ja pelaajien päälle. Ei tuommoisia paineita pitäisi kenenkään ottaa, se on epäinhimillistä, Westerlund sanoi mediatilaisuuden jälkeen.

- Ei tuo ole urheilun tarkoitus. Minulle urheilu on enemmän matka kuin päämäärä tai lopputulos. Joskus tulee voittoja, joskus tappioita, sitten asetetaan uudet tavoitteet ja mennään eteenpäin.

- Me lähestyimme tätä ottelua ajattelemalla, että meillä on upea mahdollisuus laittaa kaikki peliin ja katsoa mihin asti ylletään. Jos se riittää ja voitamme, niin hyvä, mutta jos ei, niin jatkamme eteenpäin. Tärkeintä on, että saamme kaiken sen mitä itsessämme on, jäämään tuonne jäälle.

 

 

Viimeksi muutettu torstai, 20 helmikuu 2014 09:37

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia