keskiviikko, 30 huhtikuu 2014 23:18

Leijonien vinkit: Seuraa heitä!

Kirjoittanut Heidi Hautamäki
Petri "Konna" Kontiola on varmasti yksi niistä pelaajista, joita kannattaa seurata viikonlopun turnauksessa. Petri "Konna" Kontiola on varmasti yksi niistä pelaajista, joita kannattaa seurata viikonlopun turnauksessa.

Veli-Matti Savinainen uskoo, että "Petri Kontiola näyttää turnauksessa taas taikatemppunsa" - Kontiola puolestaan kehottaa pitämään silmät Savinaisessa. Keitä muita kannattaa seurata Suomi-Venäjä -pelissä ja viikonlopun muissa otteluissa? Lue alta Leijonien vinkit.

Petri Kontiola

- Kannattaa seurata Veli-Matti Savinaisen otteita. Hän on takuulla kovassa kunnossa. Michael Keränen ja Jori Lehterä ovat myös seuraamisen arvoisia. Jere Karalahteakaan ei pidä unohtaa. Kaikki ovat todella kovia jätkiä.

Teuvo Teräväinen
- Ville Pokka on pelannut koko kauden hyvin niin nuorten MM-kisoissa kuin liigapeleissä. Maalivahti Juuse Saros on todella hyvä ja taitava maalivahti.
 

Juuse Saros
- Teuvo Teräväinen on taitopelaaja, joka pystyy pelaamaan viihdyttävää jääkiekkoa.


Tomi Sallinen
- Heitä kannattaa seurata, jotka ovat tänä keväänä pelanneet finaaleissa. Nyt nähdään mihin kultainen kosketus riittää esimerkiksi tuoreilla Suomen mestareilla Ville Pokalla ja Atte Ohtamaalla.
 

Atte Ohtamaa

- Vedän kotiinpäin ja kehotan katsomaan Pokan otteita. Hän on varmasti liekeissä.

Jori Lehterä
- Varmasti Jormakan Pekka ja Karalahden Jere loistavat jäällä.

Ville Lajunen
- Mikko Koskinen ja Karalahti tulevat varmasti näyttämään mitä he ovat miehiään.

Tommi Kivistö
- Pokka on takuulla iskussa. Kultamitalisti näyttää mihin pystyy.

Ville Pokka
- Teukka (Teuvo Teräväinen) on varmasti kovassa tikissä. Hän tuo syvyyttä ja väriä peliimme.

Mikko Koskinen
- Ville Lajunen on moderni ja taitava puolustaja.

Jarkko Immonen
- Maalivahtiosasto on ainakin seuraamisen arvoista. Nuorten ja lupaavien tähtipelaajien otteita on ilo seurata.Leijonat kohtaa vappupäivänä klo 16.00 Venäjän, ottelu pelataan Hartwall Arenassa. Liput Lippupisteestä, Hartwall Arenan lipunmyyntipiste avautuu 2h ennen ottelun alkua. Loput Ruotsin EHT:n eli Oddset Hockey Gamesin otteluista pelataan tulevana viikonloppuna Tukholmassa.  

  

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia