torstai, 10 huhtikuu 2014 21:36

Westerlund: Hyvä ilme

Kirjoittanut Elina Pennanen

Leijonille jäi positiivinen maku Latvia-ottelusta, vaikka maalivahti Kolppasen pahin skenaario toteutui ensimmäisessä erässä.

Leijonien päävalmentaja Erkka Westerlund oli oittelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa kotimaan kiertueen aloittaneen Latvia-ottelun peliesitykseen.
- Ilme oli hyvä, vaikka aina näihin isoihin turnauksiin valmistaviin otteluihin ei ole helppo lähteä. Viisikkoja ei roolitettu mitenkään, vaan peliin lähdettiin jokaisen omien vahvuuksien kaiutta. Viisikot pysyivät hyvin ehjinä, Westerlund arvioi.

Ensimmäisen A-maaottelunsa pelannut Ville Kolppanen joutui kovan paikan eteen, kun Latvian ottelun ensimmäinen veto upposi veskarin selän taakse.

- Se oli pahin skenaario. Hyvä fiilis jäi kuitenkin, huomisessa ottelussa lepovuorossa oleva Kolppanen jutteli pelin jälkeen.

Yli 120 A-maaottelun kokemuksella Leijonien takailinjoilla puolustanut Jere Karalahti vakuutti kokeneenkin ketun innostuvan aina maajoukkuepaitaan päästessään.

- Jokainen peli ja turnaus on oma juttunsa. Erkalla on hyvät systeemit ja joukkueessa on hyvä henki, jolloin siinä on kiva olla.

Leijonat jatkaa jo huomenna perjantaina kotimaan kiertuettaan ja valmistautumistaan MM-kisoihin, kun se kohtaa Latvian toistamiseen. Pelipaikkana perjantain ottelussa toimii Kuopio ja Niiralan monttu. Ottelu alkaa kello 18.30.

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia