lauantai, 05 huhtikuu 2014 12:54

Leijonien johtoryhmällä edessä työntäyteinen kevät

Kirjoittanut Toimitus
Leijona-valmennuksen ja muun taustaryhmän kiireinen kevät käynnistyy ensi viikolla. Leijona-valmennuksen ja muun taustaryhmän kiireinen kevät käynnistyy ensi viikolla.

Pelaajien lisäksi joukkueen taustaryhmän valmistautuminen MM-kisoihin käynnistyy kun joukkue kokoontuu ensi viikolla. MM-kisoja edeltää neljän viikon mittainen turnaus- ja harjoittelujakso, jonka aikana joukkue pelaa yhdeksän maaottelua.
 

Leijonien kausi jatkuu tutussa komennossa - päävalmentaja Erkka Westerlundin ohella Jyväskylän ja Kuopion otteluissa paikalla ovat GM Jari Kurri, valmentaja Hannu Virta, maalivahtivalmentaja Ari Moisanen ja videovalmentaja Janne Mälkiä.

Sen sijaan valmennusryhmään myös kuuluva Lauri Marjamäki liittyy mukaan myöhemmin. Toistaiseksi Oulun Kärppien päävalmentajana toimiva Marjamäki keskittyy joukkueensa kanssa Liigan ratkaisupeleihin.

Leijonien joukkueenjohtajana kevään turnauksissa toimii tuttuun tapaan Timo Jutila. Myös muun taustaryhmän nimilista on tuttu - Leijona-joukkueen lääkärinä toimii Harri Hakkarainen, fysioterapeuttina Timo Vaitinen, hierojana Juha Sulin, huoltajina Riku Koivunen ja Kari Brusin ja tiedottajana Janne Lahti.

Leijonien maaottelut kotimaassa keväällä 2014:
10.4.2014 klo 18:30 FIN-LAT, Jyväskylä (Euro Hockey Challenge)
11.4.2014 klo 18:30 FIN-LAT, Kuopio (Euro Hockey Challenge)
17.4.2014 klo 18:30 FIN-GER, Savonlinna (Euro Hockey Challenge)
18.4.2014 klo 18:30 FIN-GER, Mikkeli (Euro Hockey Challenge)
1.5.2014 klo 16:00 FIN-RUS, Helsinki (Euro Hockey Tour / Oddset Hockey Games)

Pääsyliput Leijonien kotimaan otteluihin: www.lippu.fi 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia