keskiviikko, 26 maaliskuu 2014 15:44

Vappupelissä uusi lippukategoria – Parhaat paikat & After party

Kirjoittanut Toimitus
Jimmy Cola viihdyttää vappupelin After Partyissa. Jimmy Cola viihdyttää vappupelin After Partyissa.

1.5. pelattavassa Suomi - Venäjä -maaottelussa pääsee nauttimaan paitsi jännittävästä jääkiekko-ottelusta, myös muusta viihteestä. Uudessa lippukategoriassa – Parhaat paikat & After party – samaan lippuun on paketoitu Hartwall Areenan parhaat istumapaikat ja sisäänpääsy Areenan Golden Star -ravintolan After Partyihin.

Istumapaikat sijaitsevat alakatsomon pitkällä sivulla katsomoissa 117–120, aivan Golden Star -ravintolan yhteydessä. Lipunostaneet voivatkin nauttia Golden Starin palveluista myös ennen ottelua ja sen aikana, ravintola on varattu vain kyseisten katsomoiden käyttöön.

Ottelua ennen Golden Star -ravintolassa vierailee Suomen joukkueen valmennusjohdon jäsen, joka kertoo paikalla olijoille joukkueen kuulumiset ja tunnelmat ennen klo 16.00 alkavaa ottelua.

Ottelun jälkeisessä After partyssa juhlakansaa viihdyttää MM-kotikisoista ja Karjala-turnauksesta tuttu house band, Jimmy Cola, sekä kotimaisten albumi- ja sinkkulistojen kärjessä keikkuva rap-duo JVG. After partyt pyörähtävät käyntiin Golden Starin lavalla heti ottelun päättymisen jälkeen ja ohjelmaa kestää aina klo 20:30 asti.

Parhaat paikat & After party -pääsyliput maksavat 58,50€. Lippupisteen verkkokaupassa ostaminen onnistuu valitsemalla ko. lippukategoria ostotapahtuman yhteydessä. Lippukategoriaan ei ole erikseen lastenlippuja ja kyseistä lipputyyppiä suositellaankin lähinnä täysi-ikäisille katsojille. Tervetuloa viihtymään!

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia