torstai, 09 kesäkuu 2011 09:06

Maailmanmestarien pelivarusteita myydään MTV3:lla ensi keskiviikkona

Kirjoittanut

Jääkiekon MM-kultamitalistien pelivarusteita huutokaupataan suorassa lähetyksessä MTV3-kanavalla. Nyt huudetaan, Leijonat! -lähetyksessä ovat mukana mm. Mikko Koivu, Jarkko Immonen ja Tuomo Ruutu sekä Putouksen suosikkinäyttelijät!


Nyt huudetaan, Leijonat! -lähetyksessä kevään MM-sankarit kokoontuvat vielä kerran muistelemaan uskomattomat mittasuhteet saanutta jääkiekon maailmanmestaruutta. Tässä ohjelmassa ei enää spekuloida Venäjä-ottelun maalivahtivalintaa tai ylivoimapelin kätisyyksiä. Tarkoitus on puhua kiekosta viihteellisesti ja kansantajuisesti, ilman monimutkaisia kiekkotermejä.

Lähetyksen aikana käydään huutokauppaa pelaajien henkilökohtaisista varusteista. Kenellä tahansa on mahdollisuus huutaa itselleen puhelimen välityksellä haluamansa pelaajan pelipaita, kypärä tai vaikkapa maila. Huutokaupan tuotto ohjataan hyvään tarkoitukseen.

Koko kansan rakastamien kiekkotähtien lisäksi ohjelmassa nähdään maan eturivin näyttelijöiden tekemiä aiheeseen sopivia sketsejä. Putous-ohjelman kautta tutuksi tullut kolmikko Aku Hirviniemi, Eero Ritala ja Jussi Vatanen laittaa itsensä peliin Petteri Summasen käsikirjoittamissa ja ohjaamissa hupailuissa.

Vastapainoa tämän päivän MM-sankareille tuovat ohjelmassa esiintyvät eri vuosikymmenten maajoukkuetähdet. Joukon seniori Pentti Lindegren edusti Suomea jo ensimmäisissä Tampereella pelatuissa kotikisoissa vuonna 1965. Porilaisen kiekkolegendan, Veli-Pekka Ketolan parhaat vuodet osuvat 70-luvulle ja uratilastosta löytyvät myös Helsingin MM-kisat vuonna 1974. Hannu Järvenpään ehdoton huippuhetki Leijonapaidassa on vuoden 1985 MM-kisojen maalikuninkuus. Myös Järvenpään uralle osuivat Turussa pelatut kotikisat vuonna 1991.

Nyt huudetaan, Leijonat! keskiviikkona 15.6. klo 20.00-21.00 MTV3-kanavalla

Lisätietoa:
www.mtv3.fi/leijonat/

Viimeksi muutettu keskiviikko, 03 lokakuu 2012 03:30

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia