lauantai, 07 toukokuu 2011 15:54

Haastattelu: Pasi Puistola valmiina illan huutomyrskyyn

Kirjoittanut

Puistola_Pasi_Leijonat_2010.jpg

Toista kertaa MM-kisoissa pelaava puolustaja Pasi Puistola tietää, että illan Slovakia-ottelussa tulee riittämään meteliä. Isäntämaa Slovakia on pakkovoiton edessä, mikäli se mielii päästä pudotuspeleihin. Kotiyleisö on valmiina antamaan täyden tukensa sankareilleen.


- Meteli on varmasti valtava, mutta se on pelkästään positiivinen juttu. Vaikka katsojat eivät meistä ehkä illalla tykkääkään, niin fiilis hallissa auttaa meitäkin, Puistola sanoo.

Suomen leirissä tiedetään hyvin Slovakian hankala tilanne. Isäntien on voitettava hinnalla millä hyvänsä.

- Pelissä on kovat panokset. Tiedämme, että Slovakian on pakko hyökätä ja se avaa meille mahdollisuuksia. Jos käännämme peliä nopeasti, niin vastassa ei ole mikään puolustussumppu.

Suomi on voittanut kisoissa kolme ottelua, joista kaksi rangaistuslaukauskilpailussa. Puistola on seurannut molempia vaihtoaition puolelta.

- Ne ovat jänniä hetkiä. Minun roolini rankkareissa on pitää peukkuja, sillä meikäläisen ei tarvitse mennä vetämään rankkareita. Hienosti olemme niissä onnistuneet, ja eilen teimme komeita maaleja. Mikko Koivu teki kaksi hallittua maalia ja kaiken kruunasi Mikael Granlundin osuma.

Suomen ja Slovakian välinen ottelu alkaa kello 21.15 Suomen aikaa.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 03 lokakuu 2012 03:26

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia