tiistai, 03 toukokuu 2011 14:56

Haastattelu: Janne Niskala tietää vastuksen vain kovenevan

Kirjoittanut

110502_HHOF_FIN_LAT_Niskala_Immonen_Granlund.jpg

Kolmansissa MM-kisoissaan pelaava puolustaja Janne Niskala on tyytyväinen siihen, että Leijonat nousi voittoon Latviasta, mutta myöntää samalla, että pelin pitää parantua jatkossa.


- Aika nihkeää peliä. Saimme luotua paljon paikkoja, mutta viimeistely oli vaikeaa. Jatkossa meidän pitää pystyä parantamaan pieniä asioita.

Yksi Suomen ilonaiheista Slovakian MM-turnauksessa on ollut ylivoimapeli. Leijonien onnistumisprosentti on huikea 50, sillä Suomi on tehnyt viisi ylivoimamaalia kymmenellä yrittämällä. Syyskuussa 30 vuotta täyttävä raumalaislähtöinen Niskala kuitenkin sanoo, että ylivoimassa on paljon parannettavaa.

- Olemme saaneet maaleja aikaiseksi, mutta ei se ylivoimapeli vielä pyöri kuten haluaisimme. Jatkossa vastus vain kovenee ja kovemmilla joukkueilla on parempia alivoimapelaajia.

Suomi kohtaa huomenna alkulohkonsa päätöskamppailussa Tshekin, jolla ei vielä ole yhtään pistemenetystä.

- Tshekki on astetta kovempi joukkue kuin Tanska ja Latvia. Pelin luonne tulee meidän osaltamme muuttumaan, sillä tuskin me yhtä paljon kiekkoa pidämme kuin näissä kahdessa aikaisemmassa ottelussa. Huomenna vastustaja luo varmasti enemmän maalipaikkoja meidän päädyssämme kuin Tanska ja Latvia. Ja meille avautuu mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin, Niskala muistuttaa.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 03 lokakuu 2012 03:27

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia