perjantai, 29 huhtikuu 2011 18:53

Haastattelu: Mikael Granlund odottaa innolla ensimmäisiä miesten arvokisojaan

Kirjoittanut

Granlund_Mikael_2010.jpg

Tuore Suomen mestari ja helmikuussa 19 vuotta täyttänyt HIFK:n hyökkääjä Mikael Granlund odottaa kovasti, että Leijonat pääsee kaukaloon Slovakian MM-kisoissa.

Arvokisat eivät ole Granlundille uusi kokemus, sillä hän on edustanut Suomea kaksissa alle 18-vuotiaiden ja kaksissa nuorten MM-kisoissa. Miesten maajoukkueessa arvoturnaus on Granlundille ensimmäinen.

- Fiilikset ovat kieltämättä hyvät. Pientä hässäkkää täällä on ollut, mutta huomenna pääsemme tositoimiin. En osannut odottaa valintaa MM-joukkueeseen, mutta tänne pääsy oli tosi siistiä. Tähän asti olen katsonut näitä kisoja telkkarista.

Granlund pelaa samassa ketjussa Jarkko Immosen ja Janne Pesosen kanssa. Normaalivaihtojen lisäksi joukkueen kuopus saa vastuuta ylivoimalla.

- Pääsin hyvään ketjuun, rinnalla on huippujätkiä. Toisaalta ei tässä joukkueessa huonoja pelaajia olekaan, eli loppujen lopuksi se on ihan sama kenen kanssa pelaan.

Hän on Bratislavassa Jesse Joensuun kämppäkaveri. Joensuullekin MM-kisat ovat ensimmäinen miesten arvoturnaus, tosin vielä hänen kisapassiaan ei ole leimattu.

- Hyvin meidän yhteiselomme on sujunut, ainakaan vielä asioista ei ole tarvinnut vääntää. Määräysvalta menee aika lailla tasan.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 03 lokakuu 2012 03:27

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia