Pasi Mennander

Pasi Mennander

Miten ensi viikon U18- ja U20-tapahtumat eroavat ns. normaaliajan maajoukkuetapahtumista? Onko vuodenvaihteessa edessä yllätyksellinen nuorten MM-turnaus? Miten U16- ja U17-maajoukkueiden valmennus toimii pelaajien suuntaan syksyllä, kun näillä maajoukkueilla ei ole tapahtumia? Nuorten maajoukkueiden GM Kimmo Oikarinen vastaa.

Miten jääkiekko on pärjännyt koronaviruksen puristuksessa? Mitkä ovat oleellisimmat asiat, kun katsomme aikaa tästä hetkestä eteenpäin? Mitkä muut asiat ovat ajankohtaisia Suomi-kiekossa juuri nyt? Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela vastaa.

torstai, 29 lokakuu 2020 15:39

Taitokoulun uusimman tuotantokauden kasvot

Mirko Lahti (vas.), Minnamari Tuominen, Brad Lambert, Samuel Helenius, Juuso Mäenpää, Annina Rajahuhta, Pyry Lukkarila ja Kari Miettinen Taitokoulun kuvauksissa.

TPS kukisti Kiekko-Espoon maalein 7–0 Tapiolassa keskiviikkoiltana pelatussa U20 SM-sarjan ottelussa. Sarjan kärkijoukkue TPS on hävinnyt kymmenestä viimeisimmästä ottelustaan vain yhden. Kiekko-Espoo puolestaan on jumiutunut sarjan häntäpäähän, se on voittanut alkukauden aikana kerran. Yhteistyössä Ruutu – Ruutu tarjoaa U20 SM-sarjan ottelut suorina lähetyksinä.

HIFK ei antanut Jokipojille armoa U16 SM-sarjassa lauantaina 24.10.2020 pelatussa ottelussa. Kotijoukkue oli parempi maalein 13–0. Peräti 16 HIFK-pelaajaa ylsi pisteille, tehokkain oli pisteet 2+2 merkkauttanut Valtteri Piironen. Kuvat avautuvat isompina klikkaamalla. Kuvat: Riku Laukkanen.

KalPa kukisti Ilveksen maalein 5–1 Tampereen Tesomalla pelatussa U20 SM-sarjan ottelussa perjantaina 23.10.2020. KalPa lähti karkumatkalle toisen erän lopun kahdella maalillaan ja iski päätöserässä vielä kolme täysosumaa. Kaukalon tehokkain pelaaja oli pistein 2+1 KalPan Veikka Halonen. Kuvat avautuvat isompina klikkaamalla. Kuvat: Jari Mäki-Kuutti.

Helsingin IFK:n peräti kahdeksan ottelun pituiseksi venynyt voittoputki katkesi perjantaina 23.10.2020 Malmilla pelatussa ottelussa. TPS kiri päätöserän neljällä maalillaan 7–4-voittoon ja palasi samalla kahden tappio-ottelun jälkeen voittokantaan. Kuvat avautuvat isompina klikkaamalla. Kuvat: Riku Laukkanen.

HPK Hämeenlinnasta haki Naisten Liigan lauantaikierroksella 2–1-voiton Kuopiosta. Ottelun voittomaalin teki alivoimalla HPK:n Anniina Kaitala kokonaisajassa 59.48. Kotijoukkue KalPalle tappio oli kauden ensimmäinen, HPK:lle voitto puolestaan kolmas peräkkäinen. Yhteistyössä Ruutu – Ruutu tarjoaa Naisten Liigan ottelut suorina lähetyksinä.

Kiekko-Espoo nousi Naisten Liigan alkusarjan kärkeen viikonloppuna rohmuamalla voitot molemmista otteluistaan. Kärkipaikkaa aiemmin pitäneen KalPan pistepussi lihosi kahdella. HIFK ja TPS ovat sarjataulukossa sijoilla 3 ja 4.

Jääkiekkoliiton Fysiikkavalmennusseminaari järjestettiin sunnuntaina 25.10.2020. Verkkoseminaarina toteutettuun tapahtumaan oli kutsuttu mm. Liigan, Mestiksen ja U20 SM-sarjan sekä maajoukkueiden päävalmentajat. Seminaarista tarjottiin myös maksuton verkkolähetys LeijonatTV:ssä.

Etsi sivustolta