perjantai, 31 maaliskuu 2017 07:06

D-, C- ja B-junioreiden tukien hakuaika 3.-25.4.

Kirjoittanut Toimitus

Jääkiekkoliitto jakaa vuosittain merkittävän summan tukea harrastamisen kustannuksiin perheille, joilla on haasteita taloutensa kanssa. Huhtikuussa tukea voivat hakea D-, C- ja B-ikäluokkien juniorit ja enimmillään tukea voidaan jakaa miljoonan euron edestä.

Tuen hakeminen tapahtuu seurojen kautta ja hakemusten tulee olla sisällä viimeistään 25. huhtikuuta. Seurat koordinoivat hakuprosessia omien pelaajiensa ja näiden perheiden suuntaan ja toimivat välikätenä mm. perheiden kyselyiden osalta.

Kriteereinä tuen saamiselle ovat hakijan perheen taloudellisen tilanteen ohella mm. pelaajan motivaatio ja seuran toimenpiteet vähävaraisten tukemiseksi, harrastajamäärän lisäämiseksi, harrastusmaksujen kurissa pitämiseksi ja ko. ikäluokkien valmentajien kouluttamiseksi.

Päätökset D-B ikäluokkien tuista tehdään kesäkuun alussa ja tuet maksetaan uuden kauden käynnistyttyä syyskuussa - näin varmistetaan, että tukea saaneet pelaajat jatkavat lajin harrastamista myös tulevalla kaudella.

Tukisummat on porrastettu kausimaksujen tapaan ikäluokittain. Kevään haun piiriin kuuluvien ikäluokkien tuet ovat seuraavat: B-juniorit 1400 €, C-juniorit 1000 € ja D-juniorit 650 €.

Syksyllä tukea voivat hakea nuoremmat ikäluokat: F- ja E-junioreiden tuki kohdistetaan seurojen kautta kausimaksuihin, Leijona-kiekkokoulujen osalta seurat voivat hakea Jääkiekkoliitolta tukea vapaapaikkojen kustantamiseen yhteisvoimin.

Jääkiekkoliiton tukisummat ikäluokittain
Keväällä haettavat tuet – hakuaika 3.-25.4.2017
B-juniorit 1400 €
C-juniorit 1000 €
D-juniorit 650 €

Syksyllä haettavat tuet - haku loka-marraskuussa, tarkat päivämäärät ilmoitetaan syksyllä
E-juniorit 300 €
F-juniorit 200 €
Kiekkokoulut 50 €

 

Lue lisää vähävaraisten perheiden talaoudellisesta tukemisesta täältä.

 

 

Olet nyt

Lisää tietoa tuista

Lisätietoa

Lisätietoa Jääkiekkoliiton tukiprosesseista jääkiekkoa harrastavien lasten ja nuorten perheille löydät täältä.

Etsi sivustolta