Leijonat.fi

       

Virallinen Leijonat-appi

Leijonalaumalle lippuetu joulukuun Suomi-Tshekki -otteluun

Leijonat kohtaa Tshekin joulukuun 15. päivä pelattavassa ottelussa Helsingin Jäähallissa. Leijonalauman jäsenille pääsylipuista 5/10 €:n alennus per lippu!


A-maajoukkue pelaa Moskovan EHT-turnauksen avausottelun Tshekkiä vastaan torstaina 15.12. Helsingin Jäähallissa. Ottelun yhteydessä juhlistetaan Helsingin Jäähallin 50-vuotista taivalta maaotteluiden isäntänä.

Liittymällä Leijonat-sovelluksen kautta mukaan Leijonalaumaan pääsee ottelun katsomaan alakatsomoon kymmenen ja yläkatsomoon viiden euron alennuksella.

Tarjous löytyy Leijonat-sovellukset Edut-osiosta ja alennuksen saa ostamalla pääsyliput sovelluksen kautta. Edut-osiosta löytyy lisäksi muut voimassa olevat tarjoukset ja kilpailut.

Leijonalauman jäsenet voivat ostaa otteluun enintään neljä erikoishintaista pääsylippua ja tarjous on voimassa niin kauan, kun lippuja riittää.

Leijonalauman jäsenille on tarjolla säännöllisesti vaihtuvia Jääkiekkoliiton ja sen kumppaneiden huikeita etuja ja tarjouksia. Lisäksi Leijonalauman kautta voi myös osallistua ainutlaatuisiin kilpailuihin ja voittaa uniikkeja palkintoja sekä pääsyn maaottelutapahtumien backstagelle. Lataamalla Leijonat-sovelluksen ja liittymällä maksulliseen Leijonalaumaan (20€/12kk) osallistuu samalla suomalaisen juniorijääkiekon tukemiseen. Leijonat-sovellus on ladattavissa Android Marketista tai App Storesta hakusanalla Leijonat.

 

 

Viimeksi muutettu

Lataa puhelimeesi

Tutustu etuihin

Leijonalauman etusivuSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: